DŌTERRA

 
In 2008 deelden een groep mensen uit de gezondheidszorg en de zakenwereld samen de visie om een geheel nieuwe vorm van etherische oliën met een therapeutische status op de markt te brengen en te delen met de wereld. Een nieuw en krachtig wellness alternatief. Uit dit idee ontstond een geheel nieuw bedrijf genaamd dōTERRA , wat in het Latijn “geschenk van de aarde” betekent.
 

WAT ZIJN ETHERISCHE OLIËN?

 
Etherische of essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen (componenten) die worden gevonden in zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze zijn zeer aromatisch. U kent vast de heerlijke geuren van roos, lavendel of munt. In dat geval heeft u de geurende kwaliteiten van etherische oliën al ervaren.

HOEZO ETHERISCHE OLIËN?

 
Etherische oliën worden al heel lang gebruikt in verschillende culturen vanwege hun vermeende medicinale en therapeutische werking. Vandaag de dag zien we steeds vaker een meer holistische en alternatieve benadering van zelfzorg in de gezondheidszorg. Etherische oliën kunnen een heel goede aanvulling zijn op die holistische benadering.

dōTERRA  bewaakt elke stap in het proces van het vervaardigen van de essentiële oliën tot aan het vullen van de flesjes. Naast het ontwikkelen van nieuwe essentiële oliën produceert dōTERRA  ook voedingssupplementen en producten voor spa en een gezond leven, alle op basis van essentiële oliën.

MULTI-LEVEL MARKETING EN DE VISIE VAN DŌTERRA

 
Veel mensen hebben toch wat negatieve gevoelens bij MLM ofwel direct marketing. Als ’s werelds snelst groeiende MLM bedrijf ter wereld heeft dōTERRA  in 7 jaar tijd de MLM sector van alle negativiteit ontdaan. Dit is ook een van de redenen dat dōTERRA het zo goed doet.  dōTERRA  groeide in deze periode uit naar een bedrijf met een waarde van 1 miljard euro, met een klantenbehoud van 80%.

De visie van dōTERRA is: “een natuurlijke heler in ieder huis.” Onderdeel van deze visie is dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zelfredzaam te zijn, en te leren hoe je met deze mooie oliën, veilig voor  jezelf en je geliefden kunt zorgen.

dōTERRA wil verschil maken in de wereld. Dit onder andere door een eerlijke prijs te betalen aan de boeren waar ze de olie van kopen. Op deze manier draagt dōTERRA bij aan de bestrijding van armoede in de landen waar de grondstoffen voor de oliën worden gekocht. Duizenden mensen die in armoede leven  worden hierdoor geholpen. dōTERRA creëert banen en geeft onderwijs. dōTERRA maakt een verschil in levens van velen.

BOUNTIFUL EN DŌTERRA

De missie van Bountiul is om heerlijke, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare natuurproducten dichter bij u te brengen en daardoor mee te werken aan een vreugdevol, gezond en stabiel leven. De missie van dōTERRA  is om kwalitatief zeer hoogwaardige etherische oliën en hun gezondheidsvoordelen met de wereld te delen. Omdat wij ons zo kunnen vinden in de missie van dōTERRA  en in de producten van dōTERRA  willen wij daar graag wat mee gaan doen.


MEER WETEN?

 
Heb je ook interesse om met deze hoog kwalitatieve producten te werken en je kennis en de producten met andere geïnteresseerden te delen? Neem dan snel contact met Bountiful op, om de mogelijkheden te bespreken.

We zijn telefonisch te bereiken op: 024 675 6947 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018 Bountiful. Alle rechten voorbehouden.
Alle prijzen zijn inclusief BTW. tenzij anders vermeld.
KVK: 60994517 | BTW: NL854155454B01 | Bank: NL08 RABO0336691858 | Skal 101565