Voedingscoaching

VRAGEN OVER VOEDING

Natuurlijke producten zijn geweldig, maar hoe je al die mooie producten gebruikt, kan soms wat extra uitleg vergen. Bountiful streeft naar heldere informatie voor iedereen, zodat iedereen bewust gezonde voedingskeuzes kan maken en een goede balans kan vinden in het voedingspatroon. Dit doen we onder andere door de informatie bij onze producten in de webshop, op onze Blog en door middel van de social media. Ook kunt u ons altijd bellen of mailen. Verder werken we samen met Annemieke de Kroon, onze voedingscoach, die al uw vragen kan beantwoorden.

ONZE VOEDINGSCOACH ANNEMIEKE DE KROON

Annemieke de Kroon is gepassioneerd supervoedingskok. Haar grote liefde is al het lekkers dat rechtstreeks uit de natuur komt: vers en puur, vol smaak, variatie en voedingsstoffen. Gezondheidsproblemen leidden ertoe dat zij zich ging verdiepen in de oorzaak van ziektes en kwalen. Ze volgde de opleidingen: Trainer Hormoonfactor en Superfoodexpert en heeft drie jaar gewerkt bij Jesse van der Velde. Daar hielp zij mensen aan een gezondere levensstijl. Met haar bedrijf: De keuken van Annemieke, verzorgt ze catering en superfood diners bij mensen thuis. Ook verzorgt ze gezondheids- en hormoonconsulten, superfood- een kookworkshops en lezingen over een gezonde levensstijl. Voor meer informatie kun je eens kijken op dekeukenvanannemieke.nl.

DIRECT ADVIES EN KENNIS

Heeft u een vraag heeft u een vraag voor Annemieke de kroon? Stuur dan een bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zij staat u graag te woord!

 

“Gezonde voeding en de juiste kennis”

NIEUW BIJ UW DROGIST. ONLINE CONSULTEN VAN ANNEMIEKE DE KROON!!

In samenwerking met ANNEMIEKE DE KROON heeft BOUNTIFUL een prachtig nieuw concept bedacht. U kunt namelijk een ONLINE CONSULT van Annemieke de Kroon bij uw lokale Bountiful verkooppunt bestellen.

Dit werkt zo:

  1. U vult in de winkel een speciaal formulier in en rekent deze aan de kassa af.
  2. De winkel stuurt een foto van het formulier rechtstreeks naar Annemieke de Kroon.
  3. Zij stuurt u dan dezelfde dag nog een intake formulier  waarop u uw persoonlijke hulpvraag kunt toelichten en Annemieke alle andere eventueel benodigde gegevens van u ontvangt.
  4. Annemieke geeft u vervolgens een persoonlijk voedingsadvies.
  5. Bovendien ontvangt u dan als extraatje een aantrekkelijke korting op onze Bountiful producten.

Vraag ernaar bij uw lokale Bountiful verkooppunt! Klik hier voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Bent u ondernemer en wilt u meedoen? Bel ons of mail ons:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 024-6756947

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018 Bountiful. Alle rechten voorbehouden.
Alle prijzen zijn inclusief BTW. tenzij anders vermeld.
KVK: 60994517 | BTW: NL854155454B01 | Bank: NL08 RABO0336691858 | Skal 101565