INGREDIENTEN
- 240g pindakaas
- 125g (7 el) Bountiful weide honing
- 50g (4 el) Bountiful kokosolie
- 240g Bountiful havermout
- 2 eieren
- 175g Bountiful fruitbeleg
- 1 handje pinda’s
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Bekleed een brownievorm met bakpapier.
- Smelt 180 gram van de pindakaas, 4 eetlepels honing en 3 eetlepels kokosolie op laag vuur in een pannetje door elkaar. Dit betekent dat je nog 1 el kokosolie, 3 el honing en 60g pindakaas over hebt.
- Vermaal ondertussen 120 gram havermout in de keukenmachine.
- Kluts de eieren, meng met de vermalen havermout en 60 gram van de onvermalen havermout.
- Schep, wanneer alles goed door elkaar is gesmolten, ook het pindakaasmengsel door het havermoutmengsel.
- Verdeel het mengsel over de brownievorm en druk voorzichtig aan. Bak vervolgens 20 minuten in de oven.
- Hak de pinda’s fijn, zet even weg.
- Verwarm de overige (60g) pindakaas, (3el) honing en (1el) kokosolie in een pannetje, schep de overige havermout (60g) en de fijngehakte pinda’s hier doorheen. Haal van het vuur, zet even weg om af te koelen.
- Verwarm ondertussen het fruitbeleg ongeveer 5minuten in een pannetje en roer regelmatig.
- Verdeel het fruitbeleg over de afgebakken laag havermout, kruimel het havermout-pindakaas mengsel hier overheen en bak nog ongeveer 15 minuten in de oven.
- Laat vervolgens helemaal afkoelen en snijd daarna in vierkantjes.
- Eet smakelijk!