Veelgestelde vragen

Leveringen boven de € 50,- worden gratis aan huis bezorgd. Bij leveringen onder de € 50,- wordt € 6,95 in rekening gebracht.

Ideal
Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met IDEAL betalen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Leveringen worden normaal gesproken binnen een werkdagen na het plaatsen van uw bestelling verzonden. 

Wij verzenden onze pakketten via DHL, wanneer DHL uw zending heeft verwerkt ontvangt u een e-mail waarmee uw zending te volgen is. Indien u niet thuis bent ten tijde van het bezorgen zal de chauffeur uw zending op een volgend aflevermoment opnieuw proberen, echter wanneer de mogelijkheid zich voordoet kan de DHL bezorger ook uw zending afgeven bij uw buren.

U heeft als consument het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bountiful.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. In onze privacy policy pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Bountiful B.V.. U dient zich ervan bewust te zijn dat Bountiful niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Bountiful respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Stuur ons een bericht

  Openingstijden

  Maandag 09:00 – 17:00
  Dinsdag 09:00 – 17:00
  Woensdag 09:00 – 17:00
  Donderdag 09:00 – 17:00
  Vrijdag 09:00 – 16:00
  Zaterdag Gesloten.
  Zondag Gesloten.

  Adres

  Bountiful B.V.

  Max Planckstraat 37, 6716 BD Ede

  0318 734 542