Pure cacao nibs zijn gemaakt van biologische rauwe cacaobonen. In tegenstelling tot chocolade zijn cacao nibs ongeraffineerd, ze bevatten geen suiker en melk. In chocolade komen de eigenschappen van cacao niet echt tot hun recht door het gebruik van veel vetten en suikers.
Cacaonibs zijn op verschillende manieren te gebruiken. Ze zijn geschikt als snack, maar je kan ze ook toevoegen aan je ontbijt, smoothie of dessert. Daarnaast kan je cacao nibs ook verwerken in zelfgemaakte chocoladesnoepjes, repen of koekjes.
Informatie |
|
---|---|
Ingrediënten | Cacaokiemen |
Allergie informatie | Kan sporen van pinda’s en noten bevatten. |
Herkomst | Peru |
Houdbaarheid | Goed afgesloten, koel, donker en droog bewaren. |
Voedingswaarden per 100g |
|
---|---|
Energie | 2448 kJ/584 kcal |
Eiwit | 12,4g |
Koolhydraten | 6,0g |
Waarvan suiker | 1,5g |
Vetten | 51,6g |
Waarvan verzadigd | 30,3g |
Voedingsvezels | 23,4g |
Zout | 0,15g |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.