INGREDIENTEN
- 50g boter op kamertemperatuur
- 100g Bountiful kokosbloesemsuiker
- 1 ei
- 4 el melk
- 150g Bountiful havervlokken fijn
- 50g Bountiful haverzemelen
- 100g Bountiful rozijnen
- 2 el Bountiful speltmeel of speltbloem
- 1 tl kaneel
- 1 snuf Bountiful zeezout
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 175 ºC.
- Laat de rozijnen wellen in heet water.
- Roer de boter zacht. Voeg de suiker toe en daarna het ei en de melk. Meng goed.
- Meng de bloem, de havervlokken, de haverzemelen, het zout en de kaneel door elkaar.
- Meng het droge mengsel door het botermengsel.
- Laat de rozijnen uitlekken en voeg ze toe aan het deeg.
- Maak 12 bergjes van het deeg en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak ze in ca 25 min gaar in de oven.