INGREDIENTEN
- 250 gram Bountiful amandelmeel
- 1 theelepel Bountiful wijnsteenbakpoeder
- 0,5 theelepel Bountiful zeezout
- 150 ml Bountiful kokosolie (kokosvet laten smelten)
- 4 eieren
- 6 eetlepels Bountiful weidebloemen honing
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 150 graden en vet de bakvorm in met wat kokosolie.
- Mix de eieren samen met de honing in een ruime kom lekker luchtig, roer de amandelmeel, bakpoeder en zout door elkaar en voeg beetje bij beetje aan het eimengsel toe. Blijf ondertussen mixen. Voeg tot slot de kokosolie toe. Op deze manier houdt de cake een zekere luchtigheid.
- Doe het beslag in een kleine (20 cm ) cakevorm. Bak de cake in 50 minuten gaar. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is.
- Voordat je de cake uit de vorm haalt eerst goed laten afkoelen.