INGREDIENTEN
- 125g Bountiful zonnebloempitten
- 100g Bountiful pompoenpitten
- 80g Bountiful lijnzaad heel of gebroken
- 2 el Bountiful psyllium husk vezel
- 2 el Bountiful kokosolie
- 2 eieren
- 100 ml water
- 1 tl zout
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op ongeveer 180 graden.
- Kneus de pompoenpitten in een vijzel. Ze hoeven alleen iets gekneusd te worden en niet te worden vermalen.
- Doe alle zaden en de psyllium vezels met het zout in een kom en meng goed.
- Kook het water en giet dat over de kokosolie.
- Klop de eieren los.
- Voeg de eieren bij je zadenmengsel en roer door.
- Voeg nu beetje bij beetje het water met de kokosolie toe en meng goed door elkaar.
- Giet het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer goed uit tot een dunne ‘koek’.
- Bak in ongeveer 45 minuten gaar. Het geheel moet knapperig worden. Laat eventueel nog wat langer in de oven.
- Snijd direct in stukken met een goed scherp mes.
- Eet smakelijk!