INGREDIENTEN

  • 125g Bountiful zonnebloempitten
  • 100g Bountiful pompoenpitten
  • 80g Bountiful lijnzaad heel of gebroken
  • 2 el Bountiful psyllium husk vezel
  • 2 el Bountiful kokosolie
  • 2 eieren
  • 100 ml water
  • 1 tl zout

BEREIDING

  • Verwarm de oven voor op ongeveer 180 graden.
  • Kneus de pompoenpitten in een vijzel. Ze hoeven alleen iets gekneusd te worden en niet te worden vermalen.
  • Doe alle zaden en de psyllium vezels met het zout in een kom en meng goed.
  • Kook het water en giet dat over de kokosolie.
  • Klop de eieren los.
  • Voeg de eieren bij je zadenmengsel en roer door.
  • Voeg nu beetje bij beetje het water met de kokosolie toe en meng goed door elkaar.
  • Giet het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer goed uit tot een dunne ‘koek’.
  • Bak in ongeveer 45 minuten gaar. Het geheel moet knapperig worden. Laat eventueel nog wat langer in de oven.
  • Snijd direct in stukken met een goed scherp mes.
  • Eet smakelijk!