INGREDIENTEN
- 150g Bountiful quinoa
- 1 blikje kokosmelk
- 10 el Bountiful havervlokken fijn
- 30g Bountiful kokos chips
- Flinke hand Bountiful walnoten
- 5 Bountiful dadels
- 3 el Bountiful Weide honing
- 2 el Bountiful kokosolie
- Schaaltje of bakje blauwe bessen (vers of diepvries)
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
- Doe de kokosmelk in een pannetje en vul het lege blikje met water en voeg het water ook toe aan het pannetje. Breng rustig aan de kook en kook hierin de (gewassen) quinoa ongeveer 15 minuten. Giet daarna af en laat afkoelen.
- Smelt de kokosolie en doe in een kom. Hak de dadels en walnoten in stukjes. Doe dit in de kom bij de kokosolie. Voeg ook de havermout en de honing toe en roer goed. Leg dit mengsel op een bakplaat met bakpapier.
- Doe de bakplaat in de oven en schep af en toe om totdat de granola goudbruin is. Leg de blauwe bessen ook op een met bakpapier beklede plaat en doe in de oven, onder de granola.
- Haal de bessen uit de oven als de granola klaar is. Ze zijn nu kapot.
- Als je van zoet houd kan je een beetje Bountiful stevia door de kwark doen, maar dat hoeft niet. Neem een royaal glas of een kommetje. Schep er een beetje kwark in daarna een laagje quinoa, een beetje granola, een laag bessen, weer een laagje kwark, quinoa etc. Als laatste wat granola en bessen.
- Eet smakelijk!