INGREDIENTEN

BEREIDING

  • Neem een beetje van het warme water en los hierin het bakpoeder op.
  • Doe de bloem, zout, olijfolie en de opgeloste bakpoeder met de rest van het water in een kom. Meng goed door elkaar en kneed tot een soepel deeg. Voeg evt nog wat water toe.
  • Snijd het deeg in 4, 6 of 8 stukken (afhankelijk van hoe groot je de wraps wilt hebben) en draai er balletjes van. Dek af met huishoudfolie en laat 5-10 minuten rusten.
  • Snijd de ui en de paprika in stukjes.
  • Bak eerst de ui in wat olijfolie en voeg daarna de paprika toe. Alles moet zachter worden.
  • Voeg de tacokruiden en een scheutje water toe. Spoel de bonen af en voeg toe aan de groenten. Warm goed door.
  • Meng in een kommetje de tomatenblokjes en de crème fraiche. Verwarm de oven vast voor op 200 graden.
  • Bestuif het aanrecht met bloem. Rol een bolletje uit tot een dunne lap.
  • Bak de wraps in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Zodra de onderkant bruine plekjes vertoond, kun je de wrap omdraaien en nog even kort bakken.
  • Bewaar de wraps op elkaar. De warmte zorgt ervoor dat ze zacht en soepel worden/blijven. Neem een wrap en schep er wat van het bonenmengsel op. Daarna wat van het tomaatmengsel en ook wat geraspte kaas.
  • Doe de rest van het tomaat- en crème fraiche mengsel over de wraps en bestrooi met geraspte kaas.
  • Rol de wraps op en plaats ze in een ovenschaal.
  • Zet de schaal in de oven totdat de kaas goudbruin wordt.