Vragen over voeding

Natuurlijke producten zijn geweldig, maar hoe je al die mooie producten gebruikt, kan soms wat extra uitleg vergen. Bountiful streeft naar heldere informatie voor iedereen, zodat iedereen bewust gezonde voedingskeuzes kan maken en een goede balans kan vinden in het voedingspatroon. Dit doen we onder andere door de informatie bij onze producten in de webshop, op onze Blog en door middel van de social media. Ook kunt u ons altijd bellen of mailen. Verder werken we samen met Annemieke de Kroon, onze voedingscoach, die al uw vragen kan beantwoorden.

Onze voedingscoach Annemieke de Kroon

Annemieke de Kroon is gepassioneerd supervoedingskok. Haar grote liefde is al het lekkers dat rechtstreeks uit de natuur komt: vers en puur, vol smaak, variatie en voedingsstoffen. Gezondheidsproblemen leidden ertoe dat zij zich ging verdiepen in de oorzaak van ziektes en kwalen. Ze volgde de opleidingen: Trainer Hormoonfactor en Superfoodexpert en heeft drie jaar gewerkt bij Jesse van der Velde. Daar hielp zij mensen aan een gezondere levensstijl. Met haar bedrijf: De keuken van Annemieke, verzorgt ze catering en superfood diners bij mensen thuis. Ook verzorgt ze gezondheids- en hormoonconsulten, superfood- een kookworkshops en lezingen over een gezonde levensstijl. Voor meer informatie kun je eens kijken op dekeukenvanannemieke.nl.

Direct advies en kennis

Heeft u een vraag heeft u een vraag voor Annemieke de kroon? Stuur dan een bericht naar: annemiekdekroon@bountiful.nl Zij staat u graag te woord!