Amandelmeel is goed te gebruiken in gebak als vervanging van tarwebloem. Amandelmeel kan verder worden gebruikt voor het bakken van brood, cakes of muffins en bijvoorbeeld voor het bereiden van het deeg voor een hartige quiche.
Amandelmeel is vezelrijk.
Informatie |
|
---|---|
Ingrediënten | AMANDELEN*. *uit gecontroleerde biologische teelt |
Allergie informatie | Bevat noten, kan sporen van gluten, soja, andere noten, sesam, pinda’s en melk bevatten. |
Herkomst | Spanje |
Houdbaarheid | Koel, donker en droog bewaren. |
Voedingswaarden 100g |
|
---|---|
Energie | 2535 kJ/676,2 kcal |
Eiwit | 21,4g |
Koolhydraten | 8,8g |
Waarvan suiker | 4,6g |
Vetten | 52,2g |
Waarvan verzadigd | 4,0g |
Zout | 0,0475g |
Voedingsvezels | 11,0g |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.