INGREDIENTEN
- 100g Bountiful havervlokken fijn
- 2 eieren
- 100g kwark
- 100g verse spinazie
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 0,5tl Bountiful wijsteenbakpoeder
- teentje knoflook
- zout en peper
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Maal de havervlokken in een keukenmachine of met een staafmixer tot meel.
- Voeg de kruiden, zout en peper toe aan de meel en meng goed.
- Hak de spinazie fijn met een mes.
- Voeg de spinazie, kwark en eieren toe aan het meel. Rasp het teentje knoflook erboven en maal alles fijn met staafmixer of keukenmachine.
- Doe het beslag op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer uit tot een dunne pizzabodem.
- Bak 20 minuten.
- Beleg de pizza met bijvoorbeeld, tomatensaus, mozzarella en zongedroogde tomaat.
- Bak nog 10 tot 15 minuten.
- Eet smakelijk!