INGREDIENTEN

BEREIDING

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Schil de appel en snijd in blokjes. Meng de appel met de kaneel en kokosbloesemsuiker.
  • Doe kokosmeel, bakpoeder en een snufje zout in een kom en meng dit goed.
  • Smelt de kokosolie in een pannetje en laat een beetje afkoelen.
  • Mix de 3 eieren, kokosmelk en  honing in een kom.
  • Doe het eimengsel en de kokosmeel bij elkaar, voeg de gesmolten kokosolie toe en mix tot een egale massa.
  • Klop de 2 eiwitten stijf in een kom. Spatel dit, lepel voor lepel, voorzichtig door het beslag.
  • Schep de appelstukjes door het beslag.
  • Bekleed een kleine bakvorm (ongeveer 20×20 cm) met bakpapier en doe het beslag er in.
  • Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Eet smakelijk!