INGREDIENTEN
- 130g Bountiful havervlokken fijn
- 80g Bountiful notenmelange
eventueel aangevuld met Bountiful Lijnzaad heel en/of Bountiful sesamzaad - 80g Bountiful dadels zonder pit
- 70g Bountiful weidebloemen honing
- 2 el water
- 2 el Bountiful kokosolie
- 1 el kaneel
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Hak de noten grof met een mes. Doe de havervlokken, dadels en kaneel in een blender en hak grof. Roer de noten erdoor.
- Verwarm de honing, water en de kokosolie in een pannetje.
- Voeg je havermengsel toe en roer goed.
- Bekleed een klein bakblik met bakpapier. Dit gaat makkelijker als je het bakpapier eerst tot prop verfrommelt, je krijgt het dan beter in de hoeken.
- Verdeel de massa over het bakblik en strijk glad met de achterkant van een lepel. Ga voor ongeveer een centimeter dikte.
- Bak mooi bruin in ongeveer 20 minuten. Het mag nog een klein beetje zacht zijn.
- Laat 5 minuten afkoelen, snijd dan voorzichtig in repen en laat vervolgens verder afkoelen.
- Eet smakelijk!